Het All-In-One Online Business Platform

Technisch: Wat zit er in het platform?

Hier vind je de technische opbouw van het All-In One platform. Of met andere woorden, wat zit er allemaal in? En is het de prijs wel waard.


Nu starten

|


Meer weten

|

Wat zit er in?
afspraken en events boeken
product verkopen
contacten importeren

WordPress to the top

WordPress

Jouw platform is gebouwd in WordPress. Standaard is een bundel (gratis en premium) plugins geïnstalleerd die samen een mooi geheel vormen en in 85% van de gevallen alle mogelijke functionaliteit omvat die je nodig hebt voor jouw online business.
Verder in de lijst vind je een opsomming van de premium plugins.

Hosting

We gebruiken dedicated servers voor een supersnelle hosting. Er wordt gebruik gemaakt van Varnish caching zodat jij je absoluut geen zorgen moet maken over de snelheid.

Individuele prijs: 450€ per jaar

Thema & Layout

Als thema gebruiken we Kadence PRO. Het is een zeer flexibel en licht thema, waardoor jouw site snel blijft laden, ook al wordt er veel functionaliteit gebruikt. In de bundel vind je ook de PRO versies van Kadence Blocks en Starter templates.


Individuele prijs Kadence PRO essential: 149€ per jaar

CRM & E-mail marketing

Als CRM en e-mail marketing plugin maken we gebruik van FluentCRM. Een state-of-the-art plugin met heel wat mogelijkheden. Daarbovenop is een pakket van 120000 e-mails inbegrepen, zodat je zorgeloos jouw nieuwsbrief en andere marketing mails kan verzenden. Als e-mail provider gebruiken we Amazon SES.

Individuele prijs FluentCRM: 129€ per jaar

Individuele prijs SES (per 120000): 60€

Boeking

Afspraken, eventtickets, vergaderzalen, … verzin het en je kan het boeken met Booking & Appointment Plugin for WooCommerce.

Individuele prijs Enterprise: 449€ per jaar

Cursussen & Memberships

Cursussen en memberships maak je met LifterLMS.

Individuele prijs Infinity: 1200€ per jaar

Quizzen & Survey’s

Quizzen, survey’s, assessments… met FluentForms Pro stopt het daar niet bij.

Individuele prijs: 50€ per jaar

|

Niets dan voordelen

Wanneer je deze setup individueel wil opzetten, betaal je dus minimaal 2487€ excl. BTW per jaar.

Je mist dan natuurlijk ook de persoonlijke begeleiding, plus je dient de technische configuratie zelf uit te voeren (of uit te besteden).

Bespaar jezelf een hoop kopzorgen, en start vandaag nog met het All-In-One Online Business Platform voor maar 895€ per jaar!

|


Nu starten

producten

Supermakkelijk om te starten

Druk op onderstaande knop en vul jouw gegevens in via het formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een zoomsessie te boeken waarin we samen bepalen waar voor jou de focus ligt en hoe je snel van start raakt.


Nu starten